Bier Release

Na een aantal jaren voor de hobby wilde bieren gebrouwen te hebben, is het in 2021 zo ver. In de loop van dit jaar zullen de eerste HenkeBieren officieel uitgebracht worden. Verkoop zal plaatsvinden via de webshop. De oplages van de bieren zijn klein (10 tot 40 flessen per batch) en de beschikbaarheid beperkt. Wees er dus snel bij.

Als je de releases niet wilt missen, kun je hier je gegevens achterlaten. Je krijgt dan een porretje wanneer het bier online komt.

Momenteel brouw ik batches van 200 liter die ik splits en vervolgens vergist met verschillende wilde gist- en bacterieculturen. Ik experimenteer veel en leer daardoor snel. Graag wil ik die kennis en ervaring op grotere schaal gaan toepassen, en ben momenteel bezig met een ruimte waar ik een aantal vaten kwijt kan waar het bier rustig op kan rijpen. De plannen zijn voor dit jaar om rond de 1000 á 1500 liter te brouwen, en dit alles op houten vaten te zetten. Zo kan ik richting batches van 60 tot 120 flessen, of groter. Ik vind het fantastisch om mensen mijn bier te laten proeven, en op deze manier zou ik die passie invulling kunnen geven!

De opbrengst van iedere verkochte fles gaat rechtstreeks terug in dit groeiproject. Bedankt voor het vertrouwen!

    Jouw gegevens

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.