Workshop bier brouwen

Zelf bier brouwen, hoe gaaf is dat? Daarvoor is mijn workshop bier brouwen. Je houdt van speciaalbier, anders snuffel je hier niet rond. Je hebt vast al wel wat verschillende speciaalbieren gedronken. Nieuwsgierig naar hoe het gemaakt wordt? Misschien weet je dat al, maar zou je het graag een keer zelf willen doen. Ik kan je vertellen, het is hartstikke leuk! Ik heb al zeer veel ervaring opgedaan met het brouwen van bier (ik publiceer sinds kort ook mijn recepten) en het geven van workshops over bier brouwen. Ik weet alles van bier en dus het brouwen ervan, en vind het geweldig mijn passie over te brengen op jou! Klinkt dat goed?

Deze brouwketel gebruiken we als ik bij jou langskom voor de workshop bier brouwen

WORKSHOP BIER BROUWEN

Dan is een bierbrouw-workshop echt iets voor jou. Tijdens een dag- of avondsessie leer je van alles over bier en het (thuis) brouwen daarvan. Naast leerzaam maken we het natuurlijk vooral leuk. Bonus: jij bent aan het eind van de workshop een bier-expert. Boek mij, ik kom bij je langs en we maken er een geweldige tijd van!

HENKEBIER BROUWWORKSHOP

  • Unieke interactieve workshop bij jou thuis of op het werk
  • Alles leren over bier en hoe het gebrouwen wordt
  • Gave hand-out waarin je alles kunt volgen en teruglezen
  • Tussendoor lekker bier proeven (9 proefglazen)
  • Aan het eind van de rit jouw bier gistend onder een waterslot
  • Altijd minstens vier flesjes per persoon, maar eigenlijk altijd meer
  • Workshops zijn voor minimaal 4 personen, maximaal 12*
  • €70,- per persoon (+ eventuele reiskosten**) bij 4 tot 8 personen
  • €60,- per persoon (+ eventuele reiskosten**) vanaf 9 personen
  • Duurt 5-6 uur, tussendoor is ruimte voor andere activiteiten (denk aan bijvoorbeeld een diner)

* 13 of meer mensen is mogelijk, dan kom ik met twee brouwers
** Meestal reken ik geen reiskosten, tenzij je echt ver weg zit 😉

Workshop bij jou thuis of op het werk boeken? Vul het onderstaande formulier in! Je aanvraag is vrijblijvend tot we eruit zijn. Wil je een andere invulling aan de workshop, bijvoorbeeld voor meer of minder mensen, een andere hoeveelheid bier of een uitgebreidere dag? Vul ook gewoon het contactformulier in en vertel me wat je zou willen, dan ga ik het regelen.

Jouw gegevens

De workshop

Gewenste datum

Gewenst tijdstip