Fake BA Quadrupel – 9,4% ABV

BeginSG: 1,093
EindSG: 1,022
57 EBC – 33 IBU

Pilsmout – 3 EBC – 75% – 5951gr
Caramunich II – 120 EBC – 7% – 555gr
Special B – 350 EBC – 6% – 476gr
Chocolademout – 900 EBC – 0,5% – 40gr
Bruine Kandijsuiker – 20 EBC – 11,5% – 913gr

Northern Brewer 7,1% – 60min – 44gr – 31 IBU
Hallertauer 4,8% – 5min – 20gr – 2 IBU

American Oak, Heavy Toast – 60gr – 7dgn
Cognac – 200ml – 7dgn

Wyeast 1762 Belgian Abbey II

Notities: Kandijsuiker na de hoofdgisting toevoegen, vermengd met 1,5ltr warm water. Houtsnippers een week in de cognac laten weken en het geheel bij het bier doen aan het eind van de gisting. Een week laten staan en dan bottelen met 6gr/ltr bottelsuiker.

One comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.